Tilbehør – mine favoritter akkurat nå!

Tilbehør – mine favoritter akkurat nå!

Hvis det er noe som endrer seg konstant, så er det hvilket tilbehør som er IN. Tilbehør er det vi bruker sammen med antrekkene våre for å komplimentere og gjøre de fullstendig. Skape en look, enkelt og greit. Jeg varierer veldig mye, samtidig som jeg har mine favoritter… Men de går på rundgang og endrer seg avhengig av temperatur, årstid, humør og lignende. Jeg er helt sikkert ikke den eneste av oss som er sånn, haha. Her får dere se mine favoritter når det kommer til tilbehør – akkurat nå! 

Tilbehør som holder meg varm på kaldere dager

Når høsten er her så er det på tide å bytte ut det tilbehøret som jeg har brukt på sommeren, og det til noe varmere. Jeg har tidligere skrevet en post om hvilke plagg jeg vil bruke nå i høst, og det kan dere lese om her hvis dere vil det. I denne posten derimot, så skal jeg bare gå inn på tilbehør, da jeg syns det fortjener en egen post. Hva man kombinerer antrekket sitt med kan virkelig gjøre en forskjell… I tillegg så syns jeg at man kan endre fra klassisk til rocka, til søt til smart… Alt avhengig av hva man kombinerer antrekket med. Alle har naturlig nok forskjellige meninger, men jeg syns alltid det er så inspirerende å lese om hva andre bruker, så jeg håper dere vil syns det samme. 

Varme skjerf

Skjerf og hansker kan være veldig fasjonabelt

Vi har ingen valg… Når det blir kaldere så må vi kle på oss. Så hvorfor ikke være trendy i samme slengen. Ta på deg noe som kan løfte antrekket ditt og ta det til nye høyder. På den ene siden så er jeg veldig tilhenger av å ha tilbehør i klassiske farger som for eksempel svart og brune toner. Det passer til alt! På den andre siden så er det gøy å kunne leke seg med farger og sprite opp antrekket med mønster eller fargesprak. En god bonus er at du holder varmen i tillegg, og det er jo noe som vi må passe på de neste månedene. I tillegg så må jeg nevne at jeg syns et par svarte skinnhansker går til ALLE antrekk. De passer uansett hvilken farge du har på resten av antrekket, og er et veldig trygt valg. 

Nydelige øredobber

Øredobber til alle anledninger

En ting som jeg aldri blir lei av, uansett hvordan årstid det er… Det er øredobber! Jeg elsker at man nesten kan endre hele antrekket sitt ved å legge til et par stilige øredobber. I tillegg så kan det være kjempefint med et par små, klassiske øredobber som ikke gjør så mye utav seg. Det er virkelig det jeg ser på som det perfekte tilbehøret. Jeg har lagt til en liten kollasj med noen favoritter. Er egentlig veldig glad i statement-øredobber. Jeg føler at de kan gjøre så mye med et antrekk. Men enkle ringer er også utrolig klassisk da.