Soap brows: den siste trenden innen bryn

Soap brows: den siste trenden innen bryn

Det har vel garantert ikke gått dere hus forbi at den siste trenden innen øyenbryn heter soap brows. Det er en veldig stilig og fasjonabel look og det er noe som garantert kommer til å vare en stund til. Trender kommer og går, men det er enkelte som blir lenge enn andre. På grunn av at dette er en look som ser relativt naturlig ut så har jeg troen på at soap brows er en av trendene som kommer til å vare. 

Jeg elsker å prøve nye trender innen sminke

Som dere vet fra tidligere så er sminke virkelig en av mine interesser. Når jeg først hørte om soap brows så var jeg virkelig ikke sikker på hva det var. Etter å ha sett mer av det så må jeg faktisk si at jeg liker det godt. Jeg syns at det er veldig stilig. Det var først noe jeg ikke var sikker på om kunne være noe for meg, men etter å ha prøvd det og faktisk fått flere komplimenter så er jeg veldig overbevist om at jeg kan rocke den looken. 

Soap brows

Hvordan sminker man soap brows?

Det å sminke soap brows er ikke vanskelig. Du trenger produktet brow soap, som er en slags pomade som du må jobbe med. Deretter trenger du en spoolie børste som du først sprayer med litt setting-spray, og deretter jobber nedi produktet. Påfør det produktet med lette bevegelser på brynene, og jobb de oppover, med lette men faste bevegelser. Soap brows sitter godt, og det skal lite produkt til. Noe av det jeg liker er at selv jeg som bare driver med sminke på hobbybasis kan få det til. Det er liksom såpass enkelt. 

Brynstrendene utvikler seg hele tiden

Hvem skulle trodd at det var bryn som skulle bli noe av det viktigste når det kommer til sminke de siste årene? Vel, ikke jeg. De siste årene har vi kunnet se trendene gå fra tynne bryn, til overtegnede bryn til veldig bushy brows til soap brows. Trendene utvikler seg konstant og jeg er glad for å se at det går mot at det naturlige er det som er fint. Det er fint at vi hyller det og at den oversminkede looken er litt ut på en måte. Det er liksom mest trendy med en veldig naturlig look. No makeup-makeup. Jeg elsker det, og jeg tror det også er derfor jeg ble så positiv til soap brows så tidlig. De jobber liksom med de naturlige hårene vi har, og framhever det vi har. 

UTstyret du trenger

Er soap brows noe for deg?

Hvis du lurer på om soap brows er noe for deg, så har jeg bare én ting å si. Test det du også da vel! Det er ingen annen måte å finne ut om du liker looken på deg eller ikke. Syns du at looken ikke ser bra ut på andre så kan du vel droppe det, haha… Men det er en stilig og enkel look så jeg anbefaler alle å teste hvordan resultatet blir på dem i alle fall. Det er jo bare gøy å leke seg med sminke!