Høstshopping hos Nemow Beauty – mine innkjøp

Høstshopping hos Nemow Beauty – mine innkjøp

Hver gang høsten kommer så har jeg behov for å gjøre en shoppingrunde. Det trengs en del ting siden vi skal inn i en tid der temperaturen blir lavere og det blir mørkere ute. Jeg fikk anbefalt Nemow Beauty av en venninne, og gikk inn for å ta en titt. Hun hadde fortalt meg at de hadde veldig gode priser der, og det hadde hun helt rett i. Her får dere se hvilke produkter jeg klikket hjem etter min høstshopping hos Nemow Beauty

Når man trenger noe så finner man det aldri

Noe som er så sinnsykt typisk meg er at når jeg trenger noe, og faktisk går inn for å lete etter én spesifik ting… Så finner jeg det aldri. Nettopp på grunn av dette så hadde jeg ingenting på handlelisten når jeg gikk inn på Nemow Beauty sin nettbutikk. Jeg visste at jeg ønsket å oppdatere høstgarderoben min, men hadde ikke et spesifikt plagg jeg ville kjøpe. I ettertid tror jeg det var lurt, for da var jeg mye mer åpen for alt jeg fant i nettbutikken. Jeg tror faktisk at det er en av grunnene til at jeg klarte å finne meg noen nye favoritter. Jeg har jo tidligere skrevet til dere hvilke plagg jeg har lyst til å bruke i høst, så jeg hadde det i bakhodet som inspirasjon. 

Online shopping hos Nemow Beauty

Å holde varmen og samtidig være fasjonabel

Enkelte ganger så syns jeg at det kan være litt vanskelig å holde varmen og på samme tid føle seg fin og trendy. Det blir liksom bare en stor tykk jakke og ingenting annet… Men man kan jo faktisk gjøre en del om man fokuserer på tilbehør eller sko, eller bare kjøper en supertrendy jakke. Jeg liker veldig godt å variere hvilke sko jeg bruker i løpet av vinteren, og føler faktisk at det kan gjøre veldig mye for antrekket mitt. Når jeg tok shoppingrunden min hos Nemow Beauty så fant jeg faktisk flere sko som jeg gikk til innkjøp av. Sko er vanligvis noe jeg kan syns at er litt dyrt, så jeg ble glad for at alle hadde gode rabatter. Det er jo bare et stort pluss! Og da kan man jo shoppe litt ekstra også, hihi… 

Mine skovalg for denne høsten

Jeg ville kjøpe noen forskjellige sko slik at jeg kunne variere litt. Jeg gikk for et par sneakers fra Adidas som jeg vet at har helt fantastisk kvalitet, og jeg gleder meg til å bruke de. I tilleg kjøpte jeg meg noen kjempefine støvletter med litt hæl slik at jeg kan pynte meg når jeg ønsker det. De kommer til å bli veldig fin sammen med en kåpe når jeg faktisk har lyst til å pynte meg litt. Det siste paret med sko var et par boots som blir så røffe til hverdags, og med et par varme såler så holder jeg varmen i de også. Gleder meg allerede til å bruke de med et par stilige jeans og egentlig hvilken som helst overdel. Når jeg må gå med den tykke jakken min så er det i alle fall fint å variere skotøyet, syns i alle fall jeg. 

Skoene jeg kjøpte på Nemow Beauty

Se for seg når man kan bruke plaggene før man faktisk går til innkjøp av de

Et triks som jeg har lært meg er at når jeg shopper så skal jeg alltid prøve å se for meg NÅR jeg vil kunne bruke plagget. Hvilke anledninger vil jeg ta på meg nettopp denne kjolen? Eller bruke de skoene? Det hjelper meg slik at jeg ikke gjør bomkjøp like ofte som tidligere i alle fall. Det var min tante som ga meg det tipset, og det har jeg tatt med meg siden. Når jeg shoppet på Nemow Beauty så puttet jeg alt jeg hadde lyst på i handlekurven, og så tok jeg en “runde to” med alle plagg når jeg følte meg ferdig med shoppingen. Jeg fikk da mulighet til å tenke skikkelig igjennom det… Om dette faktisk var et plagg jeg kom til å bruke eller ikke. Anbefales om dere bruker gå på noen bomkjøp innimellom, for det har ihvertfall hjulpet meg. 

Andre shoppingtips som jeg har lært meg i løpet av årene

I løpet av mine år med shopping så har jeg lært meg noen triks for at jeg skal unngå å sløse penger. Jeg vil unngå å kjøpe ting jeg ikke trenger… Ja, rett og slett stort sett gjøre GODE kjøp. Noe jeg bruker å gjøre er å notere ned på telefonen min hva jeg faktisk trenger, når jeg kommer på det. I tillegg til det så ser jeg alltid etter tilbud, og det var sånn jeg ble fristet til å sjekke ut Nemow Beauty i utgangspunktet. Noe som er risikabelt når det kommer til tilbud, er at man lett kan bli fristet til å spontant kjøpe noe som bare er billig. Ikke for at man faktisk trenger det eller i det hele tatt noen sinne har hatt lyst på produktet… Er jeg den eneste som faktisk har gjort dette? Så ha klar en liste og vær streng med deg selv, så unngår du det. 

Klærne mine er klare

Klærne som jeg skal gå med i hele høst og vinter

Det er ikke sånn at jeg fant ALLE klærne jeg skal gå med i høst hos Nemow Beauty. Det er vel stort sett ganske vanskelig å finne absolutt alt på én plass… Selv om jeg må innrømme at de hadde utrolig mange kategorier. Jeg fant noen stilige hverdagsgensre, noen perfekte jeans og en fin jakke. I tillegg så så dere jo skoene jeg snakket om tidligere i denne posten. Looove! I tillegg så fikk jeg kjøpt meg 2 kjoler som jeg skal bruke på julebord! I tillegg til ved andre anledninger når de kommer. Det aller beste med det hele var at prisene var utrolig gode! Jeg blir jo så glad når jeg får rabatter. Jeg håper at de får inn enda flere varme klær utover høsten. Det er jo tross alt noe jeg må bruke ganske store deler av året. Jeg er så kald av meg, haha… 

Klærne jeg kjøpte meg

Nemow Beauty har noe i alle kategorier

Jeg la merke til at jeg kunne finne utrolig mye innen sminke og hud- og kroppspleie hos Nemow Beauty også… Det er utrolig bra, og selv om jeg ikke trengte noe ny sminke i denne omgang, så er det absolutt noe jeg skal gå for neste gang eventuelt. Jeg likte virkelig godt at jeg kan finne gode merker innen sminke hos Nemow Beauty, i tillegg til alle moteproduktene. Det gjør jo alt mye lettere når man kan kjøpe alt i en smekk. Jeg la merke til noen av mine favoritter fra Elizabeth Arden og Max Factor. I tillegg så la jeg merke til noen produkter jeg alltid har hatt lyst til å prøve fra Estée Lauder… Det får bli neste gang. Jeg har ikke samvittighet til å kjøpe noen produkter som jeg ikke trenger akkurat nå. Dere vet jo at jeg forsøker å ikke gjøre bomkjøp. Med å vente til jeg faktisk trenger noe ny sminke så unngår jeg det. 

Høsten og vinterens parfyme – en ny duft for de kaldere dagene

Ettersom Nemow Beauty har utrolig billige priser når det kommer til stort sett alt, så tenkte jeg at jeg like greit kunne kjøpe meg en ny parfyme som jeg skal bruke i vinter. Og det gjorde jeg… Jeg kjøpte meg en ny herlig duft, som jeg er så fornøyd med. Den heter Narisco og er fra merket Narisco Rodriguez. Den dufter så utrolig godt. Jeg hadde faktisk ikke duftet på den tidligere… Men etter at jeg leste om de forskjellige notene i parfymen så måtte jeg bare teste den. Den er utrolig god, og dere må rett og slett bare kjenne på den. Dere kan enten gå rett inn på Nemow Beauty og bestille den hjem selv, eller så kan dere springe til nærmeste parfymeri og dufte på den. Dersom du skal gå for den får du i alle fall den for halv pris hos Nemow Beauty. Bare et tips. 

Min nye parfyme

Jeg er klar for mørketiden, nå kan den bare komme

Selv om jeg stort sett ikke er glad i mørketiden så kjenner jeg meg i alle fall litt mer klar nå som jeg har fått gjort alle innkjøp som jeg trenger. Jeg elsker når venner anbefaler ting som de er fornøyd med, og det var jo faktisk sånn jeg i utgangspunktet oppdaget Nemow Beauty. Jeg må huske å takke venninna mi neste gang jeg ser henne. Kanskje jeg kan vise henne noen av de nye tingene mine. Vel, nå får de kalde dagene bare komme. Jeg kommer i alle fall til å se bra ut, og ikke fryse… Dersom dere ikke har gjort deres høstshopping allerede så kan jeg anbefale at dere tar en tur innom Nemow Beauty og sjekker ut utvalget deres. Jeg fant meg i alle fall noen godbiter, som dere allerede har sett. Håper dere likte å se innkjøpene mine!