Mote: de plaggene jeg skal bruke i høst

Mote: de plaggene jeg skal bruke i høst

Når vi bytter årstid så er det på tide å bytte klær. Det er ikke lenger mulig å gå så lett kledd som vi har gjort på sommeren, og vi må passe på så vi ikke blir syke. Det er alltid spennende å følge med på hvordan mote og trender utvilker seg, og jeg har funnet noen plagg og farger som jeg vil bruke i høst. Tenkte dele med dere litt tanker om hvordan jeg vil kle meg utover høsten, og tar gjerne imot innspill fra dere. Alltid gøy å høre andres meninger. 

Høsten er en tid der jeg liker varme farger

Jeg ønsker alltid å nyte høsten så mye som mulig. Dersom dere vil ha noen tips til ting som dere kan gjøre i høst så kan dere lese her. Noe av det jeg liker med høsten er at bladene på trærne blir oransje og det er noe som inspirerer meg og mine tanker rundt mote. Jeg ønsker å speile dette litt og bruke samme farger, og hente det igjen i en brun kåpe eller en oransj genser. Når det kommer til mote så er det så fint at man kan gjøre sin egen greie. Det er ingen fasit, men trendene som kommer og går er fine for å inspirere. 

Mote jeg går for i høst

Fargepaletten jeg foretrekker

Når det kommer til mote så er det jo ofte sånn at farger går fra å være “in” til å bli “ut” og tilbake til “in” igjen. Det er jo ikke sånn at man må følge hva som er trendy for øyeblikket, og jeg vet at jeg selv ikke gjør det… Men jeg lar meg inspirere. Jeg elsker å ha en varm fargepalett på høsten, og velger gjerne plagg i brun, rød, gul, oransje… Ja dere forstår helt sikkert hva jeg mener. Det er en fargepalett jeg går over til hver gang vi nærmer oss slutten av august. Jeg vet faktisk ikke hvorfor, men jeg har alltid blitt dratt mot de fargene på denne tiden av året. 

Fine høstklær

Å holde seg varm samtidig som man følger siste mote

Stikkord for min stil når det kommer til høst og mote er… Strikket, varmt, komfortabelt, trendy, klassisk. Jeg elsker strikkede gensre, og hopper helst i det en hvilken som helst dag. Så varmt og behagelig. Når det kommer til ytterklær så er det ingenting jeg liker bedre enn en nydelig kåpe. Den får meg til å se klassisk og fasjonabel ut. Jeg følger ikke alle trender, men syns det er gøy å teste forskjellige ting… Men det føles alltid godt å ha noen trygge favoritter som går til mange anledninger. Som for eksempel at en kåpe får meg til å se pyntet nok ut uansett hva jeg skal. Jeg kombinerer disse varmere plaggene med en del av de klassiske plaggene jeg har året rundt… Skinnbukser… Jeans… Jeg må gå til innkjøp av et par skjerf og hansker som kan holde meg varm men ellers tror jeg at jeg har alt!