Honest Kiss gavepakke – min anmeldelse

Honest Kiss gavepakke – min anmeldelse

Jeg kom over en gratis Honest Kiss gavepakke på Facebook, og bestemte meg for å prøve det ut. Det var en utrolig stilig pakke som jeg ikke ville gå glipp av. Jeg tenkte at jeg vil lage en anmeldelse av hele prosessen og av produktene jeg fikk slik at dere kan se hvordan min opplevelse med Honest Kiss har vært så langt. Håper dere syns det er interessant!

Å velge ut den perfekte gavepakken hos Honest Kiss

Som jeg nevnte for dere så fikk jeg opp tilbudet om en veldig fristende gavepakke på Facebook. På toppen av alt så var den GRATIS! Jeg ble veldig interessert. Jeg kunne se at det var for nye medlemmer hos et selskap som het Honest Kiss, og jeg måtte undersøke litt. Jeg fant dem på Trustpilot og kunne se at de hadde fått mange gode omtaler, så på grunn av dette så bestemte jeg meg for å prøve. Det jeg så var at jeg kunne velge hvilken som helst gavepakke jeg ønsket, fra et utrolig stort utvalg… Eller så kunne jeg ta den jeg hadde sett på reklamen på Facebook. Jeg endte opp med den jeg så på Facebook fordi jeg likte varene den inneholdt. 

Her satt jeg og shoppa på Honest Kiss

Prosessen med å bestille fra Honest Kiss

Det var noen kjappe klikk og å lese igjennom vilkårene deres, og så var bestillingen gjort. Jeg fant ut at jeg ble medlem i klubben deres ved å bestille, og tenkte at det er helt i orden for en periode. Grunnen til det var at jeg la merke til at de ikke har noen bindingstid, så derfor så tenker jeg prøve en måned for å se om jeg liker det, og deretter melde meg ut om det viser seg at det ikke er noe for meg. Etter å ha aktivert gavekortet mitt så kunne jeg bestille gavepakken, og så tok det en ukes tid før den var hos meg. Veldig enkelt egentlig. Underveis i prosessen så kommuniserte jeg én gang på e-post med en søt kundebehandler hos Honest Kiss som svarte på det jeg lurte på i forbindelse med å aktivere gavekortet mitt. 

Førsteinntrykket av gavepakken

Når gavepakken endelig kom i posten så ble jeg utrolig glad. Produktene var akkurat som jeg forventet, og jeg gledet meg mye til å teste. Jeg bestilte Clarins gavepakken fra Honest Kiss, og den inneholder så gode sminkeprodukter! Dere skal få høre hva jeg syns om hvert enkelt produkt, så kanskje dere vurderer denne gavepakken selv også. Dere vet jo at jeg er glad i å prøve nye ting når det kommer til sminke, og gjerne hiver meg på nye trender. Så nå får dere se hva jeg tenker om hvert enkelt produkt i min Clarins gavepakke som jeg fikk gratis fra Honest Kiss. Jeg syns det var et utrolig bra velkomsttilbud, fordi jeg vet hvor dyre de produktene egentlig er. 

Honest Kiss sin nettside

Clarins Natural Lip Perfector – 08

Dette er en av mine all-time favorites. Dette leppeproduktet gir så mye fukt, og jeg har brukt det i flere år. Forskjellen her er at denne fargen hadde jeg aldri prøvd før. Farge 08 er plummefarget og utrolig fin på leppene. Den kommer til å passe året rundt, og er spesielt god på vinteren siden den gir så mye fukt til leppene. Jeg elsker allerede dette produktet, så det var egentlig bare fargen jeg var utrolig spent på. Vel, den får 10 av 10 poeng fra meg. Tidligere har jeg brukt fargene 01 og 03, og jeg har alltid en av de med meg i vesken min… Men nå blir de byttet ut med fargen 08 de neste månedene. Perfekt sammen med en deilig ullgenser og en stilig skinnbukse, bare for å sette prikken over i-en. 

Clarins Lip Liner – perfekt for å definere leppene

De siste månedene har jeg faktisk blitt mer og mer glad i å legge en lip liner under leppeproduktet jeg bruker, bare for å definere leppene ekstra. Det gir en veldig fin effekt som gjør at leppene ser større ut, og som gjør at det produktet du tar over holder lengre. Jeg markerer alltid rundt leppene, og deretter “fargelegger” jeg hele leppa mi, noe som gir the final touch. Det å bruke lip liner først er noe jeg virkelig undervurderte tidligere, men det er en grunn til at jeg har blitt hekta på det i det siste. Det gjør virkelig slik at produktene jeg bruker på leppene holder mye lenger. Et godt gammelt sminketips! Anbefales at dere tester det om det ikke er noe dere bruker å gjøre allerede. 

Clarins Midnight Blue øyenskygge – ultimat for alle vinterens fester

Den mørkeblå øyenskyggen fra Clarins er helt utrolig fin. Jeg har aldri tidligere brukt mørkeblå og generelt bare forbundet blå med 80-tallet… Men denne var magisk. Sååå mørk og fin. Det er utrolig viktig å blende skikkelig når man skal bruke såpass mørke skygger, men det å legge en smokey eyes look med denne og blende godt, gir et fantastisk resultat. Det var ikke noe jeg hadde testet før jeg fikk denne, men det kommer til å være looken jeg kjører på alle julebord og finere anledninger i høst og vinter. Flaks for meg at den var inkludert i gavepakken fra Honest Kiss. Jeg ble liksom utfordret til å prøve noe nytt, og jeg elsker det. Jeg har jo tidligere skrevet om hvor populært det er med fargerik øyenskygge, så det var jo faktisk helt perfekt for meg. 

De produktene jeg fikk i gavepakken

Marker øynene ekstra med Clarins Eye Pencil

Det var en periode der jeg ikke brukte mye kajal, men det har jeg gått tilbake til nå. Det er fint å enten ta den på våtlinja dersom man kjører en smokey eye look, eller at man dytter den godt inni vippene sånn at man får illusjonen av fyldigere vipper. Det er et lite triks jeg lærte av en venninne. I tillegg så kan det være fint om man vil ha variasjon fra en flytende kajal, at man kjører på med en god gammel en istedenfor, for en litt annerledes look. Den kan man enkelt også blende inn godt sånn at man får en kul look når man har øyenskygge også. 

Clarins Lip Comfort Oil – et deilig produkt jeg aldri hadde testet tidligere

Noe av det som var mest spennede i hele gavepakken fra Honest Kiss var Lip Comfort Oil fra Clarins. Den har jeg sett i butikk tidligere, men aldri tenkt tanken på å prøve ut. Vet dere hva? Den er så deilig. Den gir utrolig mye næring til leppene, samtidig som den gir shine til leppene. Den gir shine som en lip gloss bare at den ikke er sticky, og heller ikke gir farge. I tillegg til at den gir så masse god næring til leppene, noe som jeg absolutt behøver når det blir kaldere ute og leppene blir tørrere. Jeg tok den utenpå lip lineren her om dagen, og resultatet ble så fint. Det er en look jeg kommer til å kjøre mer. Veldig naturlig og fint. Den får også 10 av 10 fra meg. Takk Honest Kiss

Jeg er klar for julegaveshopping på Honest Kiss

Så hva skal jeg gjøre som medlem i Honest Kiss klubben?

Nå som jeg er blitt medlem i klubben til Honest Kiss så kommer jeg til å få et gavekort neste måned som jeg kan bruke i medlemsdelen til Honest Kiss. Jeg tenkte at for å være litt smart så skal jeg kjøpe noen julegaver der. Jeg tok en titt på prisene, og det er jo faktisk veldig billig i forhold til priser man kan finne i butikk. Det er i alle fall et par stykker jeg kommer til å kjøpe julegaver til der. Akkurat det er jeg utrolig fornøyd med… Og om jeg ser at jeg finner mange ting så kan jeg jo bare vente til måneden etter… Da får jeg enda et gavekort. Jeg syns at det er helt ypperlig å bokstavelig talt få satt av penger til å shoppe for, selv om det går fra min egen konto. Det er i alle fall noe som jeg kommer til å syns er perfekt nå i høst… Så får vi se hvor lenge jeg kommer til å være medlem i klubben. Det vil tiden vise! 

Den endelige dommen i min anmeldelse av Honest Kiss

Vel, nå har dere fått lese om min opplevelse når jeg bestilte min Clarins gavepakke. Jeg har også delt hva jeg syns om produktene. Som dere helt sikkert allerede har skjønt så er jeg veldig fornøyd med hele opplevelsen! Jeg syns det var utrolig enkelt. Noe som gjorde meg veldig glad var at når jeg faktisk hadde en liten usikkerhet, så var det så enkelt å få tak i Honest Kiss på e-post. I tillegg så var hun jeg pratet med så utrolig hyggelig, noe som jeg ser på som veldig viktig når det kommer til kundeservice. Det gjør liksom noe med hele opplevelsen. Jeg er superfornøyd med produktene i gavepakken. De kommer alle til å bli flittig brukt i hele høst og vinter. Håper dere har likt denne posten, og at den kunne være til hjelp for noen.