Fargerik – få øyenskyggen din til å poppe

Fargerik – få øyenskyggen din til å poppe

Det å bruke fargerik øyenskygge er en trend som vi stadig ser mer av, og jeg må si jeg elsker det. Jeg prøver meg stadig mer og mer fram, og føler meg faktisk mer selvsikker jo mer jeg tester det. Å være fargerik er jo noe som kanskje ikke er noe for alle, men jeg ønsker å snakke om denne trenden nettopp fordi jeg digger den. 

Bytt ut den gode gamle brune paletten

De fleste av oss har sikkert en øyenskyggepalett med brune toner i sminkepungen. Det er en klassisk look som passer til de aller fleste anledninger. Nå derimot, skal du bytte ut den brune paletten med en som er fargerik. Jo flere farger du har i paletten, jo bedre. Da vil du få muligheten til å skape flere looks, og leke deg enda mer. Det som er så gøy når man skaper en fargerik look er at man kan få sminken til å passe perfekt til antrekket og virkelig framheve for eksempel et spesielt plagg man har på seg. Som dere vet så er jeg opptatt av å følge trender, og derfor er jeg veldig spent på å bare prøve mer og mer angående nettopp denne. 

Fargerik øyenskygge

Pass på at du har de riktige redskapene om du vil skape en fargerik look

Å ha riktige redskaper er viktig uansett hvilken farge du skal bruke på øyenskyggen… Meeeen bruker du veldig like farger så kan du komme unna med å bruke samme kost på flere forskjellige farger så lenge du starter med den lyseste først, og jobber deg mørkere. I tillegg er det viktig at man har en egen kost til å blende med. Det som på den andre siden er veldig viktig når du skal jobbe med sterkere farger, er at du har flere forskjellige koster. Vi har alle hatt undervisning tidlig på barneskolen om hva som skjer når man blander rød og blå for eksempel… Vel det samme gjelder øyenskygger. Blander du to farger så får du en ny, tredje farge. Så pass på at du har en kost per farge, pluss en egen til å blende de sammen med. 

Koster

Leke seg med farger

Jeg fant en utrolig bra video på Youtube med tips dersom du ikke er så erfaren når det kommer til å jobbe med farger istedenfor mer nøytrale toner. Jeg lærte i alle fall mange småting fra den videoen, så det anbefales å sjekke den ut. Det som er så fint når det kommer til sminke og farger, er at det finnes ingen regler. Å leke seg med fargene og skape en look som er fargerik… Vel, det er lov! Det er helt supert om du vil prøve deg fram og se hva DU føler deg vel i. Jeg tror det er nettopp derfor jeg har falt sånn for denne trenden. Jeg elsker muligheten til å kunne prøve meg fram og utfolde meg kreativt. Og ja, jeg kommer til å beholde den brune paletten min også, slik at jeg kan bruke den i blant… Men det å skape en fargerik look, det kommer jeg til å gjøre flere ganger.