Farger – den looken jeg går for i kaldere tider

Farger – den looken jeg går for i kaldere tider

Som dere vet så er jeg veldig opptatt av mote og skjønnhet. Jeg blir utrolig inspirert av å følge med på moteshow og ellers på sosiale media, og tar til meg både tips og anbefalinger. Jeg tenkte at jeg vil dele med dere hvilken fargepalett jeg følger når det er høst og vinter, og det blir mørketid. Det er liksom andre farger enn jeg bruker på sommeren, så det kunne kanskje vært interessant for dere å se. 

Å finne den typer farger man er komfortabel med

Jeg har jo tidligere nevnt for dere hvilke plagg jeg skal gå med i høst, men gikk egentlig ikke så veldig mye inn på hvilken fargepalett jeg generelt sett går for når det blir kaldere. Det er noe med meg som tar meg bort fra lyse pasteller og mer over i mørkere farger. Det er kanskje ikke så merkelig siden været også blir mørkere. Det er riktignok sånn at jeg liker å leke meg med teksturer og syns det er utrolig fint med en beige ullgenser for eksempel. Beige er generelt en av mine go-to farger. I tillegg til det så er jeg glad i å bruke brune toner, og gjerne også burgunder og oransje. Så lenge det ikke blir skrikende oransj, det er et nei for min del! I tillegg så er det jo veldig stilig med militærgrønn, og naturligvis så er svart en klassiker… 

Inspirasjon til farger

Plaggene jeg dras mot

Når det blir kaldere så vil jeg naturligvis kle meg sånn at jeg ikke fryser. På grunn av det så elsker jeg å gå med ullgensere for eksempel. Så fint og samtidig varmt og godt. Siden jeg er glad i å gå med ullgensere så skjønner dere helt sikkert at jeg har en god del, og i mange forskjellige farger. Jeg syns liksom de passer til så mange anledninger, bare ikke de mest pyntede, haha. Det er stilig å kombinere en ullgenser med en skinnbukse og noen kule boots for eksempel. Skinnbuksa må naturligvis være svart… Det er i alle fall det jeg foretrekker. I tillegg så passer ullgenser perfekt sammen med et par jeans eller om man kombinerer det med et skjørt med en tykk strømpebukse under. Da holder man seg fasjonabel samtidig som man holder på varmen. 

Varme gode klær

Det er ingen regler når det kommer til farger

Som alt annet i moteverden så er det jo egentlig ingen regler. Det er det som er så fint! Bare gjør det du føler deg vel i. Det viktigste er å være komfortabel, for om du føler deg vel så får du en fantastisk utstråling. Dersom du er usikker på hvilke farger som kler deg, så kan jeg anbefale deg å prøve å finne ut av det, fordi det gjør alt mye lettere. Håper at noen av dere følte at jeg kunne inspirere litt med mine tanker rundt farger og hva jeg foretrekker å bruke når det går mot kaldere og ikke minst mørkere tider.