Ferie – ting du kan oppleve i Norge

Ferie – ting du kan oppleve i Norge

  • Post author:
  • Post category:Reiser

Etter en sommer der de fleste har hatt ferie i Norge, så tenkte jeg at jeg kunne lage en post med litt forskjellige tips til ting man kan oppleve i Norge. Det er utrolig mange ting man ikke tenker på at man kan gjøre i vårt kjære land, for å ha en helt fantastisk ferie… Husk at dette bare er mine tips, og det ikke er sikkert at det er noe for alle. Men jeg håper og tror at dere alle kan i alle fall tenke at det er en ting eller to som kan inspirere dere… Og som dere kanskje kunne tenke dere å gjøre i fremtiden. 

Nyt den vakre naturen vi har i landet vårt

Både det og gå på fjelltur og fisketur må jo være med på listen min. Det er to fantastiske ting som vi har lett tilgjengelig her i Norge. Når man endelig har ferie så er det en fantastisk mulighet til å gjøre i alle fall en eller begge av disse tingene. Om du ikke har fiskeutstyr, så vet du hva? Skriv på Facebook og forhør deg om noen du kjenner har til låns… Jeg er relativt sikker på at du vil få et ja fra en eller annen. Når det kommer til fjelltopper så er det bare å velge og vrake. Vi har utrolig mange fantastiske topper man kan gå på! Enten du vil gå lokalt, eller reise et lite stykke for å oppleve en topp du ikke har testet før. 

Ferie i Norge

Vær turist i egen by og utnytt din ferie til det maksimale

Dersom du ikke vil reise bort så kan du være turist i egen by. Tillat deg å gå inn i tankesettet som man har som turist, og se din egen by med nye øyne. Ikke glem kamera! I tillegg så kan du oppleve flere turistatraksjoner som du kanskje ikke har sett før. Du har jo ikke vært turist i byen før. Museum kan ofte ha utrolig mange spennende ting og se, i tillegg til at det garantert finnes en park eller lignende som du kan besøke. I tillegg så anbefaler jeg at du tar en lunsj eller middag på et nytt sted, som en ekte turist ville gjort. Det er jo ferie! Vårt kjære land har utrolig mange vakre perler… Det er mange steder man kan besøke som man kanskje ikke tenker over. 

Sinnataggen i Vigelandsparken

Aktiviteter og ting man ikke har gjort tidligere

Tretopphytter er noe som har blitt veldig populært de siste årene. Dersom du vil gjøre noe litt annerledes så kan du sjekke ut muligheten til å leie en tretopphytte i noen dager. Da vil du få en annerledes hytteopplevelse. De finnes stort sett over hele Norge, og vil gjøre din ferie spektakulær. En annen aktivitet man kan gjøre er Zipline. Det finner du flere steder i Norge, og er noe som vil sørge for at din ferie blir fylt med action. En veldig spennende aktivitet som jeg tror vil skape noen supre minner fra din ferie. Trust me.