Barcelona – tips til når vi kan reise igjen

Barcelona – tips til når vi kan reise igjen

  • Post author:
  • Post category:Reiser

Som dere vet så elsker jeg å reise. Barcelona er en by som jeg er veldig glad i og som jeg har vært i flere ganger. Jeg tenkte at jeg kunne dele noen reisetips med dere til når vi faktisk kan reise igjen… Så dere er velkommen til å lagre denne posten som en favoritt dersom dere vil det. Jeg savner utrolig mye å reise, så derfor så drømmer jeg meg bort i denne posten. Og mens vi venter på å kunne reise til utlandet, så kan dere lese posten min med tips til ting du kan oppleve i Norge

En by der man får det beste fra flere verdener

Noe av det som jeg liker så utrolig godt med Barcelona, er at det er en by der du finner noe for alle. Du kan få strandliv og du kan få shopping. Du kan få morsomt natteliv og herlige restauranter. Du kan få sightseeing og du kan få late dager der du utforsker lokale perler på egenhånd. Det er rett og slett en by som har alt, spør dere meg. Dersom du ikke har vært der tidligere, så anbefaler jeg absolutt en tur. Det kan være fint å ta en helgetur, men om du ikke har vært der tidligere så vil jeg anbefale en uke eller to. Spørs på hva du vil oppleve der. Dersom du bare vil på en jentetur for å spise god mat, shoppe og feste, så er en langhelg helt perfekt. 

Vakre Park Güell i Barcelona

Noen ting man bare MÅ se

Når det kommer til Barcelona, så har de en god del ting som man bare MÅ se. Jeg er glad i å oppleve mye når jeg reiser, og det kan være nettopp derfor dette er en av mine favorittbyer. Man kan se fantastisk arkitektur som for eksempel Sagrada Familia eller noen av bygningene fra Antoni Gaudí. Det er noe jeg føler at man bare MÅ få med seg. I tillegg så er det utrolig gøy å få med seg Park Güell når man er i byen. En veldig fin opplevelse, som også Gaudí har vært med på å designe. 

Man kan få mange gode matopplevelser i Barcelona

Det er utrolig mange gode restauranter i Barcelona, så jeg anbefaler naturligvis at dere sjekker ut Tripadvisor for å få med dere de beste stedene, og lese hva andre mener om steder dere vurderer å sette dere ned på. Jeg gjør alltid dette, i tillegg til at jeg forsøker å spørre lokale mennesker om tips. Det kan være at Uber-sjåføren vet om en skjult perle, eller at en på det lokale markedet kjenner til en som eier en veldig god restaurant. Dersom jeg får anbefalinger forsøker jeg alltid å sjekke det ut. Da får man gjerne en enda mer “lokal” opplevelse i tillegg. 

Arkitekturen til Gaudí er magisk

En by jeg aldri blir lei av

Som dere sikkert allerede har skjønt så er Barcelona en by som jeg aldri blir lei av. Jeg kommer til å reise tilbake når det er trygt og reise igjen… Men jeg vil selvsagt vente til jeg faktisk vet at det er trygt både for meg selv og andre. Det er en så vanskelig situasjon vi er i akkurat nå, med så utrolig mye usikkerhet. Men det er fint å drømme seg bort litt til vakre Barcelona. Jeg planlegger allerede min neste tur i hodet mitt… Så får vi se når den blir noe av. Heldigvis er det fint å reise til Barcelona året rundt.