The Circle – et realitykonsept på Netflix

The Circle – et realitykonsept på Netflix

  • Post author:
  • Post category:Livsstil

Jeg ønsker å komme med en serieanbefaling til dere. The Circle er et realitykonsept på Netflix som går ut på å vinne basert på popularitet kun på sosiale media… Høres helt grusomt ut, eller hva? Men nei det er ikke basert på hvor populær de er i den virkelige verden, men hvordan de velger å framstille seg selv i The Circle, der de kan være hvem de vil. Og premien? Den er 100.000 dollar. Dette må jo være oppskriften på noe interessant reality. 

Det startet med en dag uten planer…

Og det avsluttet med at jeg så de 12 episodene fra sesong 1 i løpet av en helg. Jeg var syk og kunne ikke forlate huset, så dermed var valget enkelt. Det ble et seriemaraton med The Circle, og jeg angrer ikke. Når man setter i gang med et seriemaraton så føles det ut som noe uansvarlig og fantastisk deilig på samme tid. Å bare kaste bort tid til å sitte og se på en serie… Jeg elsker det, haha. Dere vet jo at serier er en av mine interesser… Dersom du liker reality så må du sjekke denne serien ut. Kanskje ikke som et seriemaraton, men jeg lover du ikke kommer til å angre om du gir den en sjanse. Veldig morsom underholdning, og gøy at det er en Netflix-serie. 

Det var her det startet

Konseptet med å ikke få se de andre

De som sjekker inn på The Circle har ingen anelse om hvem de andre som er der er. Det eneste de kan se er det som ligger på profilen til de andre deltagerne, og det alle eventuelt velger å skrive i diverse chatter. Det finnes både gruppechatter og private chatter… Og innholdet på de forskjellige er variabelt. De som sjekker inn kan være hvem de vil. Deres eneste mål er å komme seg til topp som den mest likte på The Circle. Den som står igjen til slutt! Og den personen vinner pengene. Jeg skal ikke avsløre hvem vinneren av sesong 1 er, men jeg kan si så mye som at jeg ikke kunne forutse det fra første episode. 

The Circle

En god blanding av de som vil være ekte og de som er en catfish

Når det kommer til de som sjekker inn på The Circle så er det en god blanding av de som vil holde deg ekte, og de som er en catfish. Dersom du ikke vet hva en catfish er, så skal jeg fortelle deg det… Det er når du later som du er noen andre enn deg selv, og bruker bilder til en annen person på internet. I de aller fleste tilfeller skjer dette for egen vinning, noe jeg vil si er ganske åpenbart når de er med på et program som handler om å vinne penger. Så da er det store spørsmålet, er det en catfish som klarer å lure de andre heeeelt til toppen? Eller er vinneren noen som holder det ekte? Det vil tiden vise. Jeg vet det, men jeg syns du skal få den store gleden av å se det selv.