Mine interesser – bli bedre kjent med meg

Mine interesser – bli bedre kjent med meg

  • Post author:
  • Post category:Livsstil

Jeg tenkte jeg skulle la dere bli litt bedre kjent med meg. Som person ser jeg meg selv som veldig positiv, og jeg finner stadig nye interesser. Noen av mine interesser har vært med meg siden oppveksten, mens andre har utviklet seg med årene. Det er vel typisk for oss alle. Og noen interesser kommer, og andre går. 

Skjønnhet og mote

De aller fleste jenter har vel vært innom en periode av livet der skjønnhet og mote har vært en av mange interesser. Vel, for meg er dette tilfellet akkurat nå. Jeg ble bitt av basillen rundt tenårene, og har ikke sluppet taket. Jeg er hekta på å se på sminkevideoer på Youtube og Instagram, og lar meg daglig inspirere både på Pinterest og Instagram når det kommer til mote. Elsker at alt endrer seg hele tiden, slik at det alltid er noe nytt man kan lære seg eller prøve. 

Jeg elsker sminke

Mat, trening og friluft er store interesser

Å holde seg sunn er noe jeg ser på som utrolig viktig. Spise sunt (og noen ganger usunt) og trene i blant er viktig for å ha en sunn livsstil. Det er noe som jeg i alle fall forsøker å opprettholde. Jeg liker å teste nye oppskrifter, og kan se for meg at jeg gjerne vil dele de med dere, dersom jeg finner noe godt og spennende. Trening er ikke noe jeg syns det er kjempegøy å dele fra, men siden det er en del av livet mitt, og en av mine interesser… Så skal dere ikke se bort fra at det kommer et treningstips i blant. Jeg elsker også å være i naturen og forsøker å gå på turer og nyte vårt fine land så mye som mulig. Det kommer dere naturligvis til å få ta del av. 

Elsker å lage mat

Jeg liker å reise når jeg kan

Selv om året i år er annerledes enn normal (kan man vel trygt si)… Så elsker jeg å reise når jeg kan. I år så har det naturlig nok blitt reising i Norge, men til vanlig så er jeg glad i å oppleve nye kulturer og spennende land. Jeg må innrømme at jeg ikke kan vente på å reise igjen, og få komme meg litt bort. Selv om jeg er kjempeglad i Norge så er det en av mine store interesser å reise og oppleve. 

Å reise er en stor interesse

Oppleve nye ting og finne nye interesser

Jeg ser meg selv som veldig åpen, og noe jeg elsker er å finne nye interesser og prøve nye ting. Å bli kjent med nye personer kan åpne nye dører for å finne nye ting man liker å gjøre, og det å tre ut av komfortsonen er essensielt for å kanskje finne en ny favorittaktivitet. De gangene jeg utfordrer meg og gjør det, så blir det stort sett alltid bra. Enten det er å prøve en ny og mer komplisert matoppskrift, eller å prøve en ny aktivitet. Jeg digger det, og gleder meg til å prøve enda flere ting. Gjerne tips meg dersom dere har noen aktiviteter dere syns jeg burde prøve!