Innetid: tips til ting å gjøre

Innetid: tips til ting å gjøre

  • Post author:
  • Post category:Livsstil

Nå som høsten er her så kan man trygt si at det er innetid. Det blir kaldere, surere vind og gjerne regn og uvær. Egentlig syns jeg at det kan være veldig koselig med innetid, så derfor tenkte jeg at jeg kunne gi dere noen tips til ting man kan gjøre når man skal være inne og kose seg. Håper dere vil få inspirasjon og like denne posten. 

Tid til å gjøre inneting man ikke har gjort på sommeren

Når høsten er tilbake så er det den perfekte tiden til å starte med en aktivitet man kanskje ikke har fått så mye tid til i løpet av sommeren. Jeg vet i alle fall at jeg selv fokuserer mye på å være ute i naturen og nyte finværet. Jeg vil ikke bruke masse tid foran en skjerm eller inne om solen skinner ute. Meeen når høsten endelig er her og man kan høre regnet piske på ruten utenfor så er det mange ting som er helt herlige å gjøre når det faktisk er innetid

Samle en gjeng til spillekveld

Noe som er utrolig koselig når man må være inne er å samles en liten gjeng med venner til en spillkveld. Lag noe god snacks og noe herlig å drikke og ha det gøy med aktiviteter man ikke gjør hver dag. Det finnes utrolig mange brettspill som man kan spille, så det er mange muligheter… Det er godt mulig å variere fra gang til gang. Når det kommer til snacks så kan det være så enkelt som en kopp te eller noe mer avansert dersom man måtte ønske det. 

Innetid = spillekveld

Prøve noen nye oppskrifter på kjøkkenet

Dersom du liker å lage mat så er høsten den perfekte tiden til å leke seg på kjøkkenet. Innetid = kosetid. Det er virkelig en god mulighet til å ta seg en ekstra halvtime på kjøkkenet! Da kan man lage noe smakfult som man aldri har prøvd før. Jeg liker å lete rundt på diverse matblogger og se om jeg finner noe spennende, men Instagram og Pinterest kan også være til stor inspirasjon. Det er gøy å leke seg, og det er også noe man kan gjøre til en sosial aktivitet dersom man ikke vil lage mat alene. Noe jeg syns er koselig er å benytte meg av at det er innetid og invitere over venner eller familie som jeg lager mat til. 

Matlaging er gøy

Vær kreativ når det er innetid

Når man allikevel skal være inne så er det perfekt å utnytte tiden til å ufolde seg kreativt. Det er endelig tid til å gjøre aktiviteter som for eksempel maling, som er utrolig undervurdert – spør dere meg. En annen ting du kan gjøre er å fargelegge i slike fargeleggingsbøker for voksne. Det er noe jeg har gjort litt fra og til, og jeg liker det. En annen ting som er et tidsfordriv jeg er glad i er å pusle puslespill. Det er mest noe jeg gjør når jeg har en dag eller to til overs. Det er veldig avslappende og får meg til å koble av. Jeg bruker å høre på en lydbok i bakgrunnen, og tiden bare flyver. 

Vær kreativ

Prøve nye ting

Det at det er innetid er en god unnskyldning til å prøve nye ting. Kanskje disse tingene jeg har foreslått er noe dere alle gjør fra før av… Men om ikke, så håper jeg dere får litt inspirasjon og kanskje vil prøve noen nye ting. Og om dere ikke vil teste noen av de tingene jeg har nevnt så kan dere jo alltids sette dere ned med en god film eller serie på Netflix og nyte tiden under et pledd… Det er i alle fall lov når man uansett skal være inne. Ha en fin høst!