Høst: ting jeg vil gjøre

Høst: ting jeg vil gjøre

  • Post author:
  • Post category:Livsstil

Nå er det høst, så jeg tenkte å lage et innlegg med ting jeg har lyst til å gjøre i løpet av disse kaldere månedene. Det er alltid sånn at jeg kommer i en mer hverdagsrutine etter sommeren, men jeg vil jo få tid til litt morsomme aktiviteter også. På grunn av dette tenkte jeg å minne både meg selv og andre på noen av tingene man kan gjøre når det blir høst. Håper at noen av dere også kan få litt inspirasjon. 

Nyte innetid med nære og kjære

Når det er høst så har man en god unnskyldning for å trekke inn etter en sommer der man har vært ute i finværet. Det blir kaldere, regner gjerne og man har ikke lenger lyst til å sitte på uteservering med venner. Da er det mye koseligere å møtes hjemme hos en venn, eller invitere noen hjem til seg selv. Jeg gleder meg til å invitere venner på filmkveld der vi kan lage god mat sammen, drikke noe godt og bare kose oss i hverandres selskap. Noe jeg har lyst til er å sørge for at akkurat denne tiden blir fylt med kos. I tillegg har jeg en god del ting i min liste på Netflix som jeg endelig skal få tid til å sjekke ut. 

Høst = Innekos

Lage måltider som er typisk høst

For meg så er det en selvfølge at når det er høst, da drikker jeg masse kakao. Det blir også mye te med honning, sitron og ingefær. Det er sånn jeg holder meg frisk! Eller det er teorien min i alle fall. Men det å drikke kakao, DET er skikkelig kos. Når jeg tar min første kopp med kakao etter sommeren – da er det virkelig høst. I tillegg til masse varm og god drikke, så lager jeg ganske annen type mat når det går mot kaldere tider. Jeg ovnsbaker grønnsaker, som for eksempel søtpotet, løk og gulrot. SÅ godt som tilbehør til det meste. I tillegg så er jo høst absolutt suppesesong. Gleder meg allerede til alle suppene jeg skal spise i løpet av de neste månedene. Søtpotetsuppe er favoritten min, men det finnes mange gode å teste! 

Deilig suppe

Gå tur og nyte den friske lufta

Jeg vet ikke om jeg er den eneste som syns at lufta får en spesiell lukt når høsten kommer. Jeg elsker det! Før sneen kommer så elsker jeg å få inn en del turer, ettersom det ikke er mulig å gå de samme turene når det har gått fra høst til vinter og det rett og slett ikke er mulig å gjøre de samme tingene lenger. Da går man jo over til ski og slike aktiviteter… Og det er ikke det samme! Jeg elsker å gå en tur og se på de fine fargene som trærne trylles over i ettersom månedene går. Det er jo ikke en så veldig lang periode vi har disse fine oransje og brune fargene, så det må bare nytes. Håper dere også kommer til å nyte de neste månedene, det er en herlig tid.