Snart helg – mine planer

Snart helg – mine planer

  • Post author:
  • Post category:Livsstil

Nå er det snart helg, og jeg gleder meg utrolig mye. Jeg har en del planer, så jeg tenkte at jeg kunne dele de med dere. Grunnen til det er først og fremst fordi jeg har lyst til å huske det og ha en post som et minne, men også fordi det kanskje kan inspirere dere til å ville gjøre noe lignende, dersom dere ikke allerede har planer. Håper at dere alle kommer til å nyte deres helg

Jeg elsker å lage god mat når det er helg

Dere kjenner jo meg, jeg er veldig glad i å lage mat. Når det er helg så har jeg mer tid til overs og kan faktisk bruke tid på å prøve nye oppskrifter blant annet. Det er noe jeg syns er veldig gøy. Akkurat denne helga så får jeg besøk av en veldig god venninne som har besøk av sin fetter som er fra Italia. Han skal gi oss et lite kurs i pasta, og vi skal lage hjemmelaget pasta! Jeg kan ikke vente! Det er typisk meg å lage taco og guacamole når det er helg, men det handler jo kun om vane. Jeg er SÅ glad i pasta, så det skal bli utrolig gøy å prøve det å lage ekte italiensk pasta fra bunnen av… Og selvsagt å spise den etterpå. Nam! 

Skal lage pasta når det er helg

Å gjøre noe annet med venner

Samme kveld som vi skal lage hjemmelaget pasta så skal vi også ha spillkveld. Vi tenkte vise en ekte italiener noen norske spill. Vi har ikke bestemt oss for hvilke spill enda, men det finnes jo så mange forskjellige. Alt fra klassiske kortspill til brettspill. Skal bli spennende å høre om de har noe av det samme i Italia. Det har de vel helt sikkert… Norge er ikke akkurat verdens navle, haha. Vi får se. Spillekveld er i alle fall kjempegøy, så jeg gleder meg til nok en helg der vi gjør det. 

Skogstur

En søndag ute i naturen

Jeg kan ikke unngå å komme meg ut i naturen minst én gang når det er helg. På søndag skal jeg på en liten tur, og det skal bli utrolig herlig å komme seg ut i frisk luft og bare nyte livet. Det er noe jeg forsøker å gjøre hver eneste helg, uten at det trenger å være en lang tur hver gang. Jeg har allerede kjøpt inn Kvikk Lunsj, og så tenkte jeg lage noe god niste jeg kan ta med meg. Vi får se hva det blir, for jeg er ikke sikker på hvor turen vil gå enda. Jeg og to venner skal ut og gå, og det blir utrolig hyggelig. Har ikke sett de to på lenge, så det skal bli fantastisk å få tid sammen igjen. Og når det er ute i naturen, som vi alle er så glad i, så blir det jo ikke bedre. 

Bruk tiden til å lade batteriene

Uavhengig av om du har planer eller ikke så håper jeg at du får noen fantastiske dager. Det er så viktig å lade batteriene når man har mulighet, og hvordan man gjør det varierer fra person til person. Enten du vil ha tid alene eller skal omringe deg med nære og kjære, så er det viktigste at du gjør det din kropp og ditt sinn trenger. Det er veldig undervurdert. Ta vare på dere selv.