Date på en kafé – slik gikk det…

Date på en kafé – slik gikk det…

  • Post author:
  • Post category:Livsstil

Jeg var på en date på en kafé her om dagen. Tenkte at dere ville syns det var gøy å høre om hvordan det gikk… Jeg elsker virkelig jenteprat og snakker vanligvis med venninnene mine om disse tingene, men jeg tenkte at siden han jeg møtte garantert ikke vet om at jeg har en blogg engang… Så kan jeg dele min opplevelse om vår date her også. 

Felles venner satte oss opp på en date

Jeg ble overbevist av et par gode venner om at de kjente en fyr som hadde vært sååå perfekt for meg. Selvsagt ble jeg fristet, og jeg sa ja til at de skulle sette oss opp på en date. Det er i utgangspunktet ikke sånn at jeg eeelsker å gå på kafé når jeg skal møte noen for første gang… Grunnen til at jeg sa ja til det var at jeg tenkte at da er det lett å springe videre etter en kaffekopp dersom det er kleint. I tillegg til at jeg ikke akkurat ville invitere han hjem… Jeg gjorde min sosiale media stalkerunde og han virket normal… Jeg gledet meg. Lenge siden jeg hadde vært på en date på grunn av pandemien (eller det er i alle fall grunnen jeg forteller meg selv, haha). 

Det er ikke lett å date

Når musikken bare virkelig IKKE setter stemninga

Noe som var utrolig kleint var at først når vi kom dit, så var det skikkelig EDM musikk på kaféen… Ikke akkurat stemningen jeg ville ha. Siden det regnet så var ingen av oss interesserte i å gå ut i regnet for å finne et nytt sted og sette oss ned… Vi hadde jo akkurat møttes og jeg kjente at det kanskje ikke var det lureste å være negativ de første 10 minuttene. Er dere ikke enige? Haha. I alle fall så satt vi oss ned, og ikke nok med at musikken bare var så ikke date-vennlig… Men den var også ganske høy. Det endte opp med at han faktisk gikk bort til bardisken og sa at “hey, vi to er her på en date, kunne du satt på litt stemningsmusikk?”… Jeg satte faktisk stor pris på det, og musikken ble endret. 

Vi var på kafé

Vi pratet faktisk i et par timer

Det viste seg at vi hadde utrolig mye til felles. Det gikk ned et par kaffekopper i løpet av tiden, for å si det sånn. Ingen av oss ville avslutte. I utgangspunktet så er det et utrolig bra tegn. Det viste seg imidlertid at vi var litt for like. Vi er perfekte som venner men ikke noe mer enn det. Vi har jo veldig mange felles venner, så neste helg ska vi faktisk møtes igjen, men den gangen med en stor gruppe venner. Men hvem vet… Venninna mi sier alltid at man aldri skal dømme etter første date. I tillegg til at ting kan vokse etterhvert. Og hun har jo faktisk helt rett… Jeg lukker ikke døra helt, den står på gløtt. Men det blir ingen ny date på oss to med det første.